En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça namuslu açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı bili koparmak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Kanatlar zarfında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Her saat muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi Yangın Çıkış Kapısı bir yük, mobilya yahut diğer bir mâni bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu keyfiyet hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Binanın belirli bölümlerini veya hepsinı saran yangınlarda yangın kapılardan kaçış imkanı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne denli birçok kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page